JACK


jack   jack2

4.8.2021 odchyt MP Blansko, mladý pes podle čipu kříženec bulík x AST nebo pitbulteriér, majitele se snažíme kontaktovat. Nalezený s náhubkem na fotografii a černofialovým vodítkem, je nedůvěřivý, nešťastný a zatím uvrčený.
12.10.2021 majitel psa zemřel a bohužel nikdo problémového psa nechce. Jack je dominantní, schopný z ničeho nic ve zkratu kousnout. Po dvou měsících přišel na to, že jsem pro něj ten nejlepší parťák, fungujeme na vzájemné důvěře a úplatcích, jen když jde do kotce tak na mě vždy zavrčí. Tyto krásné fotky fotil fotograf v okně, jinak by po něm Jack okamžitě vystartoval. Během příštího týdne se bude očkovat a pak začínám Jacka socializovat v okolí útulku s náhubkem a dvěma vodítky. V případě že by o něj měl někdo zájem, je to pes pro zkušeného kynologa který by za ním napřed docházel do útulku a podotýkám že uvítá domek bez domácích zvířátek a vhodný je pouze k fence.

Rok 20222 - socializujeme a cvičíme a to stejné pořád dokola. Zájemci žádní-

Rok 2023
Utíká ten čas strašně rychle, na Jacka sice už pár zájemců bylo, ale nakonec to každý vzdal. Není to jednoduchý pes, ale určitě se s ním nikdo nebude bát a nudit.

Rok 2024 Jack stále čeká v útulku na toho správného člověka.

Kontakt: 737 911 605

Psí útulek města Blanska