ANDŽÍ


andzi

Andží, noblesní, šarmantní pán, má 26 kg. Narodil se jako kříženec bull plemene s někým dlouhonohým, noblesním, rezervovaným. Až ho poznáte osobně, uvidíte jeho originalitu.

Ale teď, když vám řekneme jeho věk, spousta z vás přestane číst dále. Andžímu je 13 let, ale je v dobré kondici a aktivita mu nechybí. Páneček ho měl od štěněte, žili spolu hezký život uvnitř. Ale bohužel, páníček onemocněl a nemohl se o něj již déle starat. Nějakou dobu byl v útulku, kde byl zoufalý. Proto odjel do dočasné péče spolku Psí senioři v nouzi, kde čeká a opět doufá...

Andží miluje společnost svého člověka. Rozdá vám tisíc úsměvů! Rád se pomazlí, hračky a přetahování jsou moc fajn, ale můžete s ním dělat cokoli dalšího, jet na výlet, atd. V autě je hodný. Na vodítku umí. Zná pár povelů – sedni, lehni, dej pac, ... Manipulaci snese. Hygienické návyky má perfektní. O samotě neničí, jen občas píská a pláče. Proto by měl raději domov v domku (pouze uvnitř!), aby zvuky nerušil sousedy. Do bytu může samozřejmě také, ale jen v případě, že s ním stále někdo bude.

Psů a fen si nevšímá, pro něj je středobod vesmíru člověk. Ke kočkám vhodný není.

Je kastrovaný, očkovaný, čipovaný. Žádné léky neužívá.

Volejte na 776 666 258 , od pondělí do soboty v čase 10 – 19 hodin. Neposílejte SMS ani jiné zprávy. Podepisuje se smlouva a hradí poplatek. Mějte vlastní obojek a vodítko. Rezervace možná není. Chrást u Prahy, okres Nymburk.

Psí senioři v nouzi, z.s.

Foto z předchozího útulku: 

andzi   andzi2